10 stappen naar een succesvol Escape Room-avontuur

10 stappen naar een succesvol Escape Room-avontuur

Heb je altijd al een escape room willen proberen, maar wist je niet waar je moest zoeken of wat het echt betekent? Wat dacht je ervan dat je hebt gekeken naar wat escape rooms zijn, maar je weet niet hoe je moet beginnen met het vinden van een game en vervolgens de puzzels op te lossen om eruit te komen?

Gelukkig voor jou is Brittnee er! Ik neem je van begin tot eind mee hoe je het meeste uit je escape room rotterdam Experience kunt halen!

Stap 1: Lees dit artikel

Grapje

Stap 1: Google en Yelp zijn je beste vrienden

Google “Escape Room *YOUR CITY NAME*” en kijk wat er naar boven komt. Graaf dieper en bekijk de kaart, zodat u er zelfs een kunt vinden die het dichtst bij u in de buurt is. Als je een paar geweldige potentiële klanten hebt gevonden, ga dan naar Yelp en kijk hoe ze zich verhouden tot andere kamers. Als je een paar recensies leest, kom je er misschien zelfs achter dat er een te eng is voor waar je in geïnteresseerd bent… of dat je het niet goed doet met kinderen.

Stap 2: Bekijk hun sociale media voor promotiecodes

Je hebt de outdoor escape room rotterdam gevonden die je denkt te willen bezoeken, geweldig. Je kunt Googlen en janken alsof het niemand iets aangaat. Nu wil je zien of ze speciale codes aanbieden op hun sociale-mediapagina’s. We hebben altijd de beste deals op onze Facebook en Instagram bij mijn escape room. Soms kun je $ 5 kortingscodes vinden die nergens anders zouden worden vermeld.

Stap 3: Ga naar hun website

Nu je je smartypants-korting hebt gekregen, wil je weten wanneer de plaats beschikbaar is en welke kamers ze hebben. De meeste plaatsen die je gaat zien, hebben meerdere kamers met verschillende thema’s. Bovendien zorgen de meeste escape rooms ervoor dat je van tevoren boekt en sommige kunnen behoorlijk druk zijn. Bekijk hun boekingspagina en kijk wat ze open hebben staan. Boek het dan voordat iemand anders dat doet!

*Let op bij het boeken van een gedeeltelijke kamer. Als er 6 slots beschikbaar zijn en je maar 4 spelers hebt geboekt, kunnen er nog 2 spelers aan je spel deelnemen – als je het bedrijf belt, kunnen ze je misschien helpen en het voor je blokkeren

Stap 4: Kom op tijd!

Je Game Master zal er dol op zijn en aan zijn goede kant staan ​​kan geen slechte zaak zijn. Een gamemaster is degene die je hints of aanwijzingen geeft als je het toch moeilijk hebt.

Stap 5: Luister naar de regels/intro

Ze zijn er met een reden! We hebben er niet alleen een hekel aan als gasten dingen kapot maken, maar we zullen je meestal ook vertellen hoe je dingen kunt vermijden die alleen maar je tijd verspillen! Onthoud dat we willen dat je plezier hebt en eropuit gaat! We zullen je niet vertellen om niet op iets te klimmen als een truc. Sommige kamers hebben ook informatieve intro’s die zelfs een paar extra hints kunnen bevatten, dus luister goed!

Stap 6: Geen lollygagging

Oké, nu ben je in deze prachtig ingerichte kamer en wil je de komende 5 minuten alleen maar naar alle mooie details kijken. Nee. Doe dat niet. De meeste kamers geven je 60 minuten, dus je moet haasten. Geef jezelf 10 seconden om het werk dat ze in de esthetiek hebben gestoken te waarderen en begin het dan uit elkaar te halen. (oke niet letterlijk, dat zou zuigen, begin gewoon dingen te verplaatsen en overal te kijken)

Soms moet je voorwerpen vinden die in de kamer verborgen zijn om je te helpen met andere puzzels… soms moet je de puzzels echt vinden… dus begin met zoeken en verzamel alles wat je vindt!

Stap 7: Opsplitsen

Sommige kamers zijn moeilijker dan andere of hebben meer puzzels dan andere, maar opsplitsen kan geen kwaad. Sommige kamers hebben meerdere lineaire en niet-lineaire puzzels (lineair, wat betekent dat je een puzzel oplost die naar de volgende puzzel leidt, enzovoort). U profiteert dus van het opsplitsen in een paar teams en het tegelijkertijd oplossen van meerdere puzzels.

Stap 8: Communiceer met uw groep

Er is niets erger dan 10 minuten te besteden aan het zoeken naar een sleutel die je teamgenoot vond toen ze voor het eerst binnenkwamen en vergaten dat ze hem in zak hadden. Wees niet die persoon. Als je iets vindt, vertel het dan aan iedereen, misschien hebben ze het meteen nodig of ergens in de kamer.

Laat het anderen ook weten als je moeite hebt met een puzzel. Iedereen ziet dingen anders, dus misschien krijgen ze iets dat jij niet krijgt. Het is niets om je voor te schamen, ik weet zeker dat je later in het spel hetzelfde voor hen kunt doen.

Stap 9: Vraag om hulp!

Wees niet bang om de spelmeester zijn werk te laten doen! Daar zijn ze voor en waarschijnlijk willen ze je de afgelopen 30 minuten ook graag helpen. Wacht niet tot het te laat is om om een ​​hint te vragen. Sommige kamers hebben beperkingen, andere niet. Zorg ervoor dat je weet dat je de kamer binnengaat.

Probeer de puzzel altijd zelf op te lossen of vraag eerst een teamlid om te helpen, maar als het je vermogen om te slagen echt in de weg staat, vraag dan om een ​​duwtje en kom tot het einde!

Stap 10: Maak altijd een groepsfoto

Zelfs als je er niet uitkwam, wed ik dat je echt een leuke tijd hebt gehad. Laat de herinneringen niet vervagen. Haal de groepsfoto op en deel deze op social media. Tag ook de escape room, zij zullen het geweldig vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *