Energie-audit voor thuis om reparatieproblemen met airconditioning te identificeren

Energie-audit voor thuis om reparatieproblemen met airconditioning te identificeren

Het groeiende energieverbruik zorgt ervoor dat miljoenen Amerikaanse huiseigenaren voor het eerst serieus aan de slag gaan met energie-efficiëntie. Veel mensen kunnen de steeds stijgende kosten om hun huis comfortabel te houden niet betalen vanwege inefficiëntie en verspilling. Een energiecheck thuis kan helpen.

Wat is dat?

Het doel van een energieaudit is om te bepalen hoe en waarom uw woning stroom verliest. Hiervoor testen onze ervaren vakmensen uw verwarmings-, ventilatie- en airconditioning deurne systemen op mogelijke problemen. Hij kan dan kostenbesparende oplossingen aanbevelen.

Voordelen

Eerst en vooral moet u het comfort van uw huis kosteloos verbeteren. Zo kunnen tochtige ramen en deuren tegen verwaarloosbare kosten worden gerepareerd. Zelfs kleine wijzigingen en verbeteringen aan grote thuissystemen kunnen vaak worden gemaakt voor minder dan verwacht. Hetzelfde geldt voor reparaties aan verwarming en airconditioning.

Door deze tekortkomingen op te lossen, verlaagt u ook uw energierekening. Volgens een recent rapport van het ministerie van Energie zijn zelfs besparingen tot 30% per jaar mogelijk. De grootste dalingen vinden altijd plaats in de winter en de zomer, wanneer het energieverbruik piekt. Daarom moeten reparaties aan verwarming en airconditioning worden uitgevoerd vóór piekperiodes.

prijs

Het is niet bepaald goedkoop, maar bedankt, het is helemaal goedkoop. Professionele services kosten doorgaans tussen $ 100 en $ 500, afhankelijk van het bedrijf, waar u woont en de gebruikte apparatuur. Zelfs aan de bovenkant van dat bereik is dat een minuscuul bedrag vergeleken met wat 2.200 Amerikanen elk jaar uitgeven aan energierekeningen. .

procedure

Professionele technici die audits uitvoeren, inspecteren woningen met behulp van visuele of diagnostische hulpmiddelen. Zoals eerder vermeld, is het doel altijd om gebieden te vinden waar structuren kracht en geld verliezen. Naast ramen en deuren kijken auditors ook naar isolatie en HVAC-apparatuur. Hij of zij zal ook het leidingwerk inspecteren op lekken. Waarom?

Het zal je misschien verbazen dat ongeveer 20 tot 30 procent van de geconditioneerde lucht die door kanalen in het gemiddelde huis stroomt, verloren gaat door lekken, scheuren en slecht aangesloten onderdelen. Als een technicus deze gebieden kan identificeren, kunnen reparaties aan airconditioning vaak al voor $ 1 worden uitgevoerd. Meestal dicht hij het kanaal gewoon af met folietape.

Wanneer een expert bellen

Zelfs als uw huis nog geen 100 jaar oud is, kan er zonder waarschuwing energieverlies optreden. Ramen en deuren zijn veelvoorkomende boosdoeners, maar problemen met apparatuur veroorzaken vaak plotselinge pieken. Dus als u reparaties aan verwarming of airconditioning nodig heeft, is het belangrijk om contact op te nemen met een HVAC-professional die weet waar hij op moet letten. Deze problemen worden niet beter of verdwijnen vanzelf, dus u dient zo snel mogelijk contact op te nemen met uw auditor. Uitstel kost u alleen maar geld aan verspilde energie en kan later duurdere reparaties vereisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *