Natuurlijke bevalling – Hoe u de bevalling kunt helpen met zelfhypnose

Tijdens de zwangerschap zijn veel vrouwen met een holistische levensstijl geïnteresseerd in informatie over natuurlijke bevallingshulp die ze tijdens de bevalling kunnen krijgen. Veel vrouwen die een verloskundige bezoeken, zijn ook geïnteresseerd in hoe de natuur het bedoeld heeft dat vrouwen baby’s krijgen en voelen dat ze een gezonde bevalling kunnen hebben met de steun van een doula of een andere metgezel die een toegewijde naturist is. Vanaf het moment dat de ochtendmisselijkheid begint tot het moment van de bevalling is er veel te lezen over zwangerschapsadviezen. Er is echter geen gids voor het oplossen van problemen, tutorials of veelgestelde vragen die de behoeften van elke vrouw of elk mogelijk probleem kunnen aanpakken. De enige echte tutorial is de bevalling zelf en veel vrouwen vinden dat zelfhulp bij de bevalling mogelijk is met behulp van hypnose.

Arbeid heeft veel onbekenden

Dit is vaak een van de engste feiten voor zwangere vrouwen. Vrouwen willen controle hebben over het proces dat de natuur heeft ontwikkeld om kinderen te krijgen. Ze maken zich echter zorgen over alle complicaties die kunnen optreden en hebben het gevoel dat ze geen controle zullen hebben als het tijd is voor de bevalling.

Waarom vrouwen hulp zoeken bij een natuurlijke bevallingArbeid en bevalling kunnen intimiderend zijn. Een zwangere vrouw hoort vaak horrorverhalen over moeilijke bevallingen en pijnlijke bevallingen die haar bang maken voorbereiden op bevalling de ervaring die ze zal moeten doorstaan.

Het gevaar van medische interventies

Zoals elke gediplomeerde verloskundige je zal vertellen, is het een gladde helling die de bal aan het rollen kan brengen naar meer medische ingrepen als je eenmaal een medische ingreep hebt ondergaan. Als uw bevalling bijvoorbeeld wordt ingeleid met pitocin, heeft u een grotere kans op een ruggenprik en als u een ruggenprik heeft, is de kans groter dat u een ingreep nodig heeft, zoals een tang of een vacuümverlossing.

Natuurlijk zijn er situaties waarin medische ingrepen nodig zijn en als uw arts van mening is dat het voor u en/of uw baby veiliger is om medicijnen te gebruiken of andere medische hulp te krijgen, dan moet u op zijn of haar mening vertrouwen. Het uiteindelijke doel is een gelukkige en gezonde moeder en kind, dus u moet niet teleurgesteld zijn als uw arts van mening is dat medische ingrepen nodig zijn om dat doel te bereiken.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *