Waar vind je de beste hijama?

Waar vind je de beste hijama?

Cupping (Hijama, Kamam) en zuivere zouttherapie zijn unieke, veilige en effectieve alternatieve geneeswijzen die vele kwalen genezen door het bloed te zuiveren en de bloedsomloop te stimuleren. Alle belangrijke levensbedreigende ziekten zoals een hartaanval, congestief hartfalen, beroerte en kanker houden rechtstreeks verband met een slechte bloedsomloop. Het zuivert het bloed en verbetert de bloedsomloop, dus er is geen ziekte die niet kan worden genezen en weinig ziekten die kunnen worden genezen of genezen. De sleutel tot gezondheid ligt dus in het feit dat ongeveer 20.
biljoen menselijke cellen krijgen via de bloedsomloop een constante aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof, antilichamen, enzymen en hormonen om energie op te wekken, infecties te bestrijden, het leven in stand te houden en zich voort te planten. Ikzelf. Bovendien moet de bloedsomloop schadelijke chemicaliën, zware metalen en zure en giftige afvalstoffen elimineren. Deze afvalproducten stapelen zich geleidelijk op en overweldigen het lichaam, wat leidt tot zwakte, ontsteking, kanker en de dood.

Het lichaam heeft een beperkt vermogen om het bloed te reinigen en zure en giftige afvalstoffen te verwijderen die de bloedtoevoer naar aangetaste cellen, weefsels en organen verminderen of blokkeren. Hijama Amsterdam en pure zouttherapie vervullen deze belangrijke functie en kunnen symptomen van chronische pijn, zwakte, vermoeidheid, orgaandisfunctie en vroegtijdige veroudering verlichten of behandelen. Het aantal verstopte bloedvaten is direct gerelateerd aan iemands leeftijd, maar kan worden verminderd met een gezonde levensstijl
en behandeling met deze unieke therapie. Een 20-jarige heeft bijvoorbeeld gemiddeld 20% van zijn slagaders geblokkeerd, terwijl een 60-jarige 60% heeft. Obstructie treedt op bij ongeveer 80% obstructie. Dit betekent dat het risico op ziekte en pijn toeneemt met de leeftijd en het begin van de ziekte begint meestal op 35-jarige leeftijd, wat een geschikte leeftijd is om te beginnen met cupping (Hijama, Beckham) en pure zouttherapie. Op de leeftijd van 50 jaar is het gebruikelijk dat de meeste mensen chronische aandoeningen hebben, zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hartaandoeningen, diabetes of
artritis.

Voorbeelden van ziekten die behandeld kunnen worden met cupping (Hijama of Beckham) en zuivere zouttherapie zijn beroerte, hartziekte, angina pectoris, hoge bloeddruk (hypertensie), hoog cholesterol, metabool syndroom, kanker, diabetes, nierziekte, hepatitis en huidziekte., artritis, vrouwelijke onvruchtbaarheid, de ziekte van Alzheimer, migraine, rugpijn, prikkelbare darmsyndroom, constipatie, diarree, brandend maagzuur, ooginfecties, keelinfecties, oorinfecties, pijn in het lichaam. Deze therapie is gebaseerd op meer dan 15 jaar gedocumenteerd succes in de behandeling van ziekten op basis van moderne, veilige en hygiënische technologieën. Drink voor de beste resultaten gedestilleerd (geen mineraal of behandeld) water, eet voedzame maaltijden, beweeg regelmatig, haal frisse lucht, verminder stress en leid een gezonde levensstijl.

Veel websites beschrijven luchtbellen of vuurbellen als minder effectief of agressief dan bloed omdat ze bloed niet kunnen zuiveren of opgehoopt giftig zuurafval kunnen verwijderen. Cupping vormt een veiligheidsrisico omdat brandende moxa of watten worden gebruikt om het vacuüm te creëren en moeten worden vervangen door een hand- of elektrische vacuümpomp. naar buiten, in plaats van kleine gaatjes te maken met naalden met behulp van speciale pennen en lancetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *